skip to Main Content

Politica de confidentialitate

Acest document reglementeaza modul in care SC NORIAD&PARTNERS SRL utilizeaza informatiile personale.
Prin utilizarea site-ului www.wlx.ro acceptati politica de confidentialitate a datelor, prezentata in cele ce urmeaza. S.C. NORIAD&PARTNERS S.R.L. este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 26322.

1. Definitii

a. date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
b. prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
c. stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
d. sistem de evidenta a datelor cu caracter personal – orice structura organizata de date cu caracter personal, accesibila potrivit unor criterii determinate, indiferent daca aceasta structura este organizata în mod centralizat ori descentralizat sau este repartizata dupa criterii functionale ori geografice;
e. operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
f. tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
g. destinatar – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert; autoritatile publice carora li se comunica date in cadrul unei competente speciale de ancheta nu vor fi considerate destinatari;
h. date anonime – date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;
i. date de tip « business contact » date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate. Datele tip “business contact” nu intra in categoria datelor cu caracter personal;
j. date statistice – date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane si sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice si/sau de informare, promovare.

2. Colectarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC NORIAD&PARTNERS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe wlx.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Astfel, wlx.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC NORIAD&PARTNERS SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul wlx.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Aveti posibilitatea sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati date cu caracter personal.
Daca doriti sa efectuati o cumparatura/comanda va trebui sa ne furnizati aceste date cu caracter personal.
Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In paginile unde este necesara furnizarea acestor date cu caracter personal exista un link (o legatura) catre acest document pentru a-l putea consulta ori de cate ori considerati necesar.

In afara de datele cu caracter personal site-ul nostru colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa analizam functionalitatea site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile.
Atunci cand vizitati site-ul este posibil ca aceste date despre dumneavoastra. sa fie colectate si de terti, precum sistemele de contorizare a traficului.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal colectate sunt folosite in scopul rezolvarii comenzilor dumneavoastra, livrarii produselor, intocmirii actelor financiare legale si pentrua va informa in mod oportun asupra rezolvarii acestora.
De asemenea, vor fi folosite pentru a va putea oferi informatii permanente despre noi oportunitati, oferte noi si alte informatii de specialitate din domeniu.

SC NORIAD&PARTNERS SRL  nu va divulga unei terte persoane datele colectate fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara

4. Securitatea datelor cu caracter personal colectate

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra contului si a parolei dumneavoastra.
Sunteti obligat sa sesizati SC NORIAD&PARTNERS SRL in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.
Personalul SC NORIAD&PARTNERS SRL este obligat sa respecte confidentialitatea oricaror date cu caracter personal aflate in posesia noastra.
Din pacate nici o transmitere de date prin internet nu este garantata ca fiind in totalitate sigura. SC NORIAD&PARTNERS SRL va lua orice masuri rezonabile pentru protectia datelor cu caracter personal pe care dvs. le sunteti de acord sa le furnizati.

5. Cookies

Cookies sunt date pe care un web site le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de www.wlx.ro, usurand accesul permanent al unui utilizator la site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam site-ul la nevoile dvs.
Daca nu doriti informatii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Dar va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

6. Accesul la datele cu caracter personal

SC NORIAD&PARTNERS SRL va lua masuri rezonabile pentru protectia oricarei informatii despre dvs., si sa mentinem aceste informatii corecte si la zi.
Oricand veti descoperi informatii incorecte despre dvs. ne puteti contacta pentru a le corecta.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Ilfov, Voluntari, Str. Caporal Musat nr.21 .

Back To Top