Proiectul wlx.ro a fost lansat in vara anului 2011, compania Noriad & Partners SRL debutand pe piata magazinelor online specializate si avand ca obiect de activitate exclusiv, comercializarea ochelarilor de soare  profesionali marca Wiley X .

Suntem prima companie din Romania, reprezentant autorizat al brand-ului Wiley X . Oferim de peste 12 ani  clientilor ce pretuiesc siguranta si calitatea oferita de Wiley X, gama completa de ochelari de soare si manusi de protectie precum si accesoriile necesare . Detinem in permamenta in stocul propriu, peste 95% din produsele brand-ului Wiley X , avand astfel capacitatea de a onora toate comenzile imediat .

De la infiintarea sa in 1987, Wiley X a fost lider mondial pe piata ochelarilor de protectie, furnizand fortelor militare si fortelor de ordine ochelari balistici de calitate superioara. Realizand nevoia de a va proteja ochii si in timpul liber sau cand practicati diverse sporturi, Wiley X este singurul brand de ochelari de soare premium care testeaza intreaga sa colectie de ochelari de soare, atat pentru standardele de siguranta si pentru standardele optice ANSI Z87.1-2010 si EN.166.

Pentru Noriad & Partners calitatea si performanta produselor este o prioritate si de aceea oferim clientilor exclusiv articole create de catre marile brand-uri existente pe piata.

Produsele comercializate de magazinul online www.wlx.ro sunt achizitionate de la cei mai consacrati producatori internationali, Lucram direct cu distribuitorii autorizati ai celor mai mari producatori, pentru a oferi o gama variata de produse outdoor, military and fishing, la preturi accesibile consumatorilor romani .

Din dorinta de a oferi o experienta completa clientilor ce viziteaza site-ul www.wlx.ro si avand o legatura directa cu marii distribuitori de produse de calitate premium, am adaugat in portofoliul nostru, brand-uri de top precum :  Gerber, Magnum, Cold Steel, Bates, Buck, Smith & Wesson, Spyderco, Zippo, Helikon, Leatherman .

Noriad & Partners detine un diversificat portofoliu de produse, cu peste 20 de marci celebre de ochelari de soare si protectie, imbracaminte, incaltamine si alte accesorii necesare pescarilor, militarilor, vanatorilor, ciclistilor sau altor categorii de iubitori ai activitatilor in aer liber . Ne propunem astfel sa oferim exclusiv produse de calitate premium, la cele mai mici preturi de pe piata.

Ne dorim sa oferim fiecarui client o experienta unica in alegerea echipamentului potrivit prin identificarea unei solutii complete, adaptata nevoilor sale.

Consilierea personalizata, comunicarea activa cu fiecare client si interesul pentru nevoile sale, sunt doar cateva elemente de diferentiere, ce individualizeaza strategia companiei Noriad & Partners SRL.

Experienta de 12 ani pe piata din Romania, produsele si serviciile de o calitate net superioara, satisfactia clientilor bine serviti, reprezinta premisele pe care ne bazam pentru o activitate continua, in interesul iubitorilor de activitati in aer liber.

Echipa Noriad & Partners SRL