Tipuri de camuflaj pentru ochelarii WileyX

Realtree® produce si comercializeaza cele mai versatile modele de camuflaj (sau camo) din lume.Indiferent unde vanezi sau daca esti in aer liber, nu exista o modalitate mai buna de a te confunda cu mediul inconjurator decat dispunand de camuflajul Realtree Extra® Camo.

REALTREE XTRA® CAMO
Xtra de la Realtree Xtra® inseamna extra eficacitate pe teren. Acest nou model de camuflaj se confunda perfect pe tot parcursul anului cu diverse tipuri de mediu. Cel mai bine se confunda cu mediul din momentul schimbarii culorii frunzelor toamna pana iarna, si apoi de la inceputul primaverii inainte ca natura sa inverzeasca.

Produsele marca Kryptek® dispun de un design si caracteristici testate in lupta, rezultand un echipament outdoor de aventura ultraperformant din punct de vedere tehnic si tactic. Produsele Kryptek® sunt testate continuu in medii de lupta austere si conditii extreme de vanatoare. Feedback-ul si imbunatatirile constante sunt implementate in design-urile viitoare pentru a oferi pasionatilor de natura produse de cea mai inalta calitate si performanta.

KRYPTEK® NEPTUNE™

Un pradator se ascunde chiar sub luciul apei. E o silueta tacuta care aluneca prin adancuri sau care poate sta rabdatoare, la panda, pe fundul oceanului. Avantajul sau este camuflajul, iar atacurile sale sunt fulgeratoare. El este regele in regatul sau.

KRYPTEK® HIGHLANDER®
Special conceput pentru regiunile geografice si altitudinile care prezinta variatii.  Kryptek® Highlander® ofera un plus de camuflaj, atunci cand urmaresti mai multe tipuri de vanat pe teren mixt.

KRYPTEK® TYPHON™
Intunericul este aliatul pradatorului care vaneaza noaptea.  Kryptek® Typhon™ este creat pentru cei care se avanta acolo unde altii nu se aventureaza niciodata.